www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

VM eller inte ?

Efter ännu en träningsperiod på Gran Canaria (4-15 januari) så kvarstår frågan om jag får vara med på VM eller ej. Jag har under vinterträningen ändå försökt träna i tron att jag skall vara med för att ha ett nära och konkret mål som jag kan rikta min energi mot. Självklart har det varit svårt att förbereda sig optimalt (framförallt mentalt) då tvivlet hela tiden finns där.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer och försöka göra det bästa av situationen. Får jag vara med är det toppen och jag skall göra allt jag kan under omständigheterna. Om jag inte får vara med kommer jag ändå att träna hårt i Australien och förhoppningsvis lära mig mycket av att titta på racen. Alla svenska seglare har starka sidor jag kan lära mig av. Johan Wigforss kan lära mig mycket om starter, Arvid Claeson kan lära mig mycket om att segla fort, Karl Sunesson kan lära mig mycket om inställning till tävling och Victor Västernäs kan lära mig mycket om hunger och nyfikenhet föra att utvecklas snabbt.

“Do not take life so seriously - No one will make it out alive”

img_00352.JPG

Lämna kommentar