www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

Kieler Woche avklarad och nu OS uppladdning

img_1714blogg.JPG

JJJIIIIPPPIIIIEEEE i år han jag med lite midsommar firande för första gången på länge då Kiel regattan alltid krockar med midsommar.
Kieler Woche klingar speciellt i de flesta OS seglares öron då man vet att man kan vänta sig långa in/utseglingar till banområdena och dåligt väder. Första året jag var där minns jag hur det växlade från 8m/s till 12-14 m/s och det kom hagel stora som golfbollar, man fick blunda för ögonen tog för mycket stryk av haglet. När man seglat 3 race på strax över en timme och seglat ut till banan över 1 timme så var det kryss in i ca 1,5 timmar och man frös som …., behövde gå på toa, och allt man ätit var en mosad banan som man lyckats smeta i sig, då tyckte man segling var en skit sport och man undra va man höll på med.

Nu inser man hur bra man har det då man dras ut till banan av coachen, har Musto smock i coachbåten mellan racen så man inte fryser, kan ha matväska hos coahcen osv. Men trots all support så räckte det inte ända fram till medalj. Låg 3 poäng från silver inför medaljracet men seglade mitt sämsta race i år och slutade 4:a totalt. Arvid Claesson blev 14, Emil Cedergård 36 och Victor Västernäs 38. Fredrik Lööf lyckades vinna Starbåtsklassen och Anton och Sebastian i 470 blev 2:a. Ett stort kliv framåt verkar Björn Allanson ha gjort i år som slutade på 11:e plats efter ett hårt sista race i finnjolle klassen.
Mest nöjda i Svensk gänget var nog 49:er seglarna Jonas Lindberg och Kalle Torlén som blev 6:e nation och därmed klarade kraven för att få möjligheten att åka på OS, grattis gubbar !!!

Här är resultaten: http://www.kielerwoche.de/onlineergebnisse/result_details.php?results=2008-06-29_Laser_Wettfahrt_11_Extra.xml

Nu blir det lite lugnare träning fram till den 13 juli då jag åker till Aten och tränar med 6 andra nationers OS representanter då vi valt att inte segla EM som går samtidigt.

Igår fick jag de OS kläder som vi skall ha på resan till Kina, resten av OS utrustningen och kläderna får vi på plats, bra tänkt av SOK att inte forsla kläderna från kina där de tillverkas för att alla sedan skall flyga med dem ner igen. Vi får alla kläder vi skall bära under OS så man packar inget utom necessären, gött.

img_1723blogg.JPG

6 Kommentarer till “Kieler Woche avklarad och nu OS uppladdning”

 1. Staffan Says:

  Spara ett plagg till mig

 2. Lasse Says:

  Hur gott är det när det är 28 grader, sol och 5m/s och man leder, I LOVE IT !

  jag tar också gärna ett plagg

 3. Tomas A. Says:

  Gör nu en positiv & görgo förberedelse Rasmus !
  Ryggmuskulaturen ger Du lagom fys.
  GO FOR IT , RASMUS !!!

 4. Kayla Says:

  Have you got a current driving licence? trazodone vs celexa 50 Non-Matched Pharmacy Number 052

 5. Gabriella Says:

  Are you a student? low price effexor xr ¥When contrast ON: Gamma adjustment is not

 6. Johne4 Says:

  It is actually a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. efdebgaebaee

Lämna kommentar