www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

Svårt att hitta rätt på OS arenan

kina-juni-200883.jpg

In i dimman idag igen!

Den första dagens träning (6 juni) verkade aldrig ta slut för vissa länder då det otroligt snabbt kom in väldigt tät dimma. Den starka strömmen och vridande vind gjorde att även om man hade kompass hittade man inte. Endast de med GPS kunde guida oss rätt. Trotts att alla åkte runt och ropa och skrek för att lokalisera varandra så lyckades de flesta komma vilse. I vår träningsgrupp försvann danskarna och återsågs först på land när vi gett upp letandet och var på väg till hotellet. Då kommer de fullt påklädda i våtdräkter, flytväst osv. i taxi. De hade lyckats komma i land några kilometer bort och dragit upp båtarna i vad de kallade en “pirat” hamn. Så idag var det dags igen. På någon minut gick det från rätt klart till att man såg 10 m framför sig. När jag lämna hamnen saknades fortfarande några. Ser inte ner till marken från 18:e våningen nu.

Kan bli intressanta race under OS om dimman kommer in och man inte ser banan eller motståndarna.

Lite extra trött idag då vi klampa in hos 470 seglaren, Vendela Santén, i natt klockan 00:01 för att gratulera henne på 30 års dagen. Ögonlocken höll sig tyvärr inte uppe till Sverige-Grekland matchen som börja 2 på natten, men det gick ju grymt bra utan min support så jag kanske skall hoppa över resten av matcherna också.

En Kommentar till “Svårt att hitta rätt på OS arenan”

  1. Kusin Hanna Says:

    Oj vilken tjock dimma! Hoppas på bättre väder framöver då :) Håller alla tummar och tår för dig uppifrån Sthlm! Hoppas du får en mysig midsommar. Vi ses senare i sommar.
    //Hanna

Lämna kommentar