www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

Nu får jag skärpa mig (i starterna) !

r-myrgren-liten.JPG

Just hemkommen från Delta lloyd regattan i Holland och har hunnit med ett simpass här hemma med Johan Wigforss, fasen vi måste lära oss vändningar ordentligt.

I Holland var det lätta vindar och mina starter fungerade inte riktigt som jag ville men som GP skrev så står det på min kommande tränings meny inför OS. Farten fungerade bra och det känns skönt då jag tror den kommer att bli avgörande under OS (färre båtar gör att alla kan komma ur startblocken bra).

Sista dagen seglades medaljracet då de 10 främsta seglar en kortbana 3 varv och det ger dubbla poäng och är prestigefyllt mellan seglarna då det blir mer man mot man. Medaljrace träningen verkar ha gett resultat för jag lyckades vinna racet och det kändes skönt att i hårdvinden slå regerande världsmästaren Tom Slingsby. Tom lyckades dock vinna regattan och jag blev 4:a. Vasilij som tog OS brons 2004 knep andra plats och Tonci från kroatien blev 3:a.

Resultat finns under results, Laser, på : http://www.hollandregatta.org/2008v2/

På hemfärden körde vi inte som vanligt en nation var eller en tank var utan i 3-4 timmars intervaller och jag lyckades få körningen mellan 9 och halv 1 på natten så sen fick jag sova 7 timmar medan Mackan och Victor körde, det är jag mest nöjd med, av allt under denna resan.

Nu blir det träning hemma i götet fram till 4 juni då jag åker till Kina och känner på OS vattnen

2 Kommentarer till “Nu får jag skärpa mig (i starterna) !”

  1. Victor Says:

    HAHA! Nästa gång kör du nattpasset!!!!

    /Victor

  2. Jesper Says:

    Grattis rasse! Kul att du spikar medlaracen
    puss

Lämna kommentar