www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

Nya framgångar nya utmaningar

Hyere regattan började med en BFD (Black flag disqualification), vilket innebär att jag någon gång under sista minuten innan start befunnit mig på fel sida om startlinjen. Det är alltid tungt att börja regattan med en diskning då man sedan har pressen av att inte kunna göra ett enda misstag (undre de kommande 9 racen) för att placera sig ok. Jag börjar känna mig rätt trygg i starterna, vilket jag jobbat på länge. Men de lyckade starterna har också belyst ett nytt utvecklings område som jag nu börjat jobba med. Ibland känns det som att man springer in i en ny tegelvägg när ett nytt problem uppenbarar sig men jag tror de där väggarna är till för att stoppa alla som inte vill tillräckligt mycket.

Regattan seglade jag ok på många sätt men resultatet var ingen höjdare, 13:e plats. Johan Wigforss briljerade med två spikar sista dagen och låg på medaljplats inför medalj racet, men fick sin andra gul flagg i starten och blev 8:a totalt.

I vanlig ordning blev en dag inställd på grund av mistral vindar (blåser otroligt mycket) så vi fick köra go-kart istället, jag måste få min dagliga dos av adrenalin annars vet jag inte vad som händer vid läggdags.

Hade kunnat få regattans sämsta start om det ej blivit omstart (bilden, jag är längst ut till vänster i bild ca 25m nedan för alla i min startgrupp). Anledningen till positionen är att jag fick en gulflagg och fick backa ur start positionen och ta mitt straff.

sof-start.jpg

2 Kommentarer till “Nya framgångar nya utmaningar”

  1. Henrik swe 3443 Says:

    Vad hände i din misslyckade start? Det ser ju inte ut som en vanlig “nedkörning”.

  2. Elias Says:

    Oj vad bra det gar for dig nu. Grattis till OS platsen forresten, ar verkligen imponerad!
    Lycka till med allt och hoppas vi ses nagon gang snart :)

    / Elias

Lämna kommentar