www.myrgren.com Eng Swe   
Rasmus Myrgren Denna sidan är byggd av GAOS   
Hem |  Information |  Blogg |  Sponsorer |  Resultat |  Laser |  Kalender |  Bilder |  Länkar      

Kilona bara rinner av

pict0519b.JPG

Jag har börjat bromsa viktminskningstakten då jag tappar kilona oroväckande snabbt och är rädd att förlora för mycket muskler. Sen jag fick reda på att Sveriges OS plats i laser var min så har jag gått ner 2 kilo i månaden. Det gick trögt i början och jag blev förbannad när jag inte såg den utveckling jag ville se. Tänkte att okej, är det så här du vill ha det, kroppen, så kom igen bara. Efter det så gav jag kroppen en lite för hård omgång och kilona bara rinner av, så nu har jag varit på gymmet igen och ätit rätt mycket.

Imorgon åker jag till Stockholm, där jag skall härja på lilla sportspegeln och försöka få flera att börja segla samt därefter delta på “Olympic Reflection”, där jag möter andra Olympier och snackar OS och förberedelser. Flyger direkt från Stockholm till Hyere, Frankrike, där nästa världscuptävling går. Får passa på att gratulera min coach Steven (bilden) som fått en dotter och som blev så exalterad att han bröt benet.

5 Kommentarer till “Kilona bara rinner av”

 1. Jira Says:

  All lycka till med kidzen ikväll :)

  SAILORMOON

 2. Kusin Hanna Says:

  Hej Rasmus!
  Såg dig på Lilla, så himla roligt! Har även lyckats spela in det på vhs, måste ju dokumentera. Hoppas allt är bra med dig!

 3. Tomas A. Says:

  Hej igen Rasmus !

  BRA - att Du känner rätt balans i Din fys. kapacitet !

  Good Luck in Hyeres !

  MVH / T.

 4. Göran & Maria Hagne Says:

  Hej Rasmus!
  Hörde att Du gjorde succe i lilla sportspegeln - sà till den milda grad att Du nu har en ny maxifan - nämligen Julias mormor Aina, hon svärmar för Dig! - och det gör vi ocksä (för vi har ju haft tillfälle att fà träffa Dig)- även om vi inte lyckats ladda ner “Lilla Sportspegeln” ännu…, Men inslaget har kanske inte lagts ut pä nätet? - Hur som helst: Just hit’em better, och: Heja Sverige - och Dig! - Vi önskar Dig all den “medvind” som Du kan behöva under de àterstàende förberedelserna inför OS.
  …Och varför inte: …Be-King in Pe-king! Lycka till!!! - Navigare necesse est…

  Ciao, Maria & Göran

 5. Staffan Says:

  Tung start i Hyere….men motgång är viktigt för framgång.

Lämna kommentar